Keresés a honlapon

Egyéni keresés


Ma Prem Shakti kristályfüggő

Ma Prem Shakti kristályfüggő A Ma Prem Shakti kristályfüggő, egy olyan szivárványkristály gömb, mely drágakövekkel kirakott szálra van fűzve.

A kristálygömb hatásán kívül érvényesíti a drágakövek térre és lelki állapotunkra gyakorolt hatását!

A drágakövek a 12 csillagkép és mind az öt elem tulajdonságait magukban foglalják.

A szivárványkristály gömb ablakba akasztva megsokszorozza az energiát, és amikor a napsugár éri, a helységben apró szivárványszínben pompázó energiagömböcskéket közvetít az útjába kerülő tárgyakra.


A szivárványkristály lágyan, de nagyon határozott módon fokozza a térenergiákat azáltal, hogy prizmahatás következtében előcsalja a fehér fényből a benne rejlő spektrum szivárványszíneit.

A kristálygömb azzal a képességgel rendelkezik, hogy felszínre hoz rejtett dolgokat és tehetségeket.

A Tűz, mint fény, és a Föld, mint kristály elemek kombinációja harmonikus, és ez közvetlenül érzékelhetővé válik a térben, tapasztalható az öntudatlan jóérzés keletkezésénél.

IDE Kattintva olvasson a kristályfüggő különleges összetételéről!


*DRÁGAKŐ SPIRÁL

Szeretet, lelki béke, boldogság spirál

MA PREM SHAKTI Drágakő spirálDRÁGAKÖVES SPIRÁL AZ ÖN OTTHONÁBA!

Használjon Ön is Ma Prem Shakti energiaspirált otthonában!

A Ma Prem Shakti energiaspirál meditációban programozott, az Ön igényeinek megfelelően kiválasztott, kb 220 - 250 db nagy szemű drágakőből készül. ( a kövek darabszáma azok nagyságától függ, figyelembe véve a kristályfüggő spirális formájának megtartását. )

A drágakőspirál a végén üvegkristály gömbbel energiát adó, lelki harmonizáló hatást nyújt abban a helységben, ahol alkalmazza.

Használja a drágakőspirált függőként az ablakába vagy üvegezett ajtajára akasztva!

Amikor a spirált éri a nap fénye, ( pl ablakban ) a gyönyörű apró energiagömböcskék láthatóvá válnak a falakon, bútorokon, az egész helyiségben.

Az Ön szükségletei szerint gondosan összeválogatott drágakövekből készült spirál alkalmas arra, hogy a problémái háttérében meghúzódó lelki okok, belső feszültségek feloldódjanak és ezáltal a testi - lelki állapota egyensúlyba kerüljön.

Ha Ön szeretne otthonába egy gyönyörű drágakövekkel kirakott, programozott energia spirált, IDE KATTINTVA Most postaköltség felszámolása nélkül megrendelheti!
Hogyan használja a drágaköves spirált?

A drágakőspirált annak a helységnek az ablakába kell akasztani, ahová odasüt a nap abban az időszakban, amikor Ön otthon van.

Ilyenkor a drágakövek szemmel látható gyönyörű szivárványszín energia gömböcskéket sugároznak a térbe, tárgyakra, emberekre.

Üljön vagy álljon úgy, hogy az energiagömbök érjék a testét.
Koncentráljon legalább 5 percig Önmagára, lélegzetére, szívének dobogására és érezze mennyire feltöltődik ettől a hatalmas energiától.

Néhány nap alatt jelentős változást érhet el ezzel a módszerrel fizikai és lelki egészségében egyaránt.ENERGIÁT ADÓ, LELKI HARMONIZÁLÓ DRÁGAKŐ SPIRÁL

ENERGIÁT ADÓ, LELKI HARMONIZÁLÓ DRÁGAKŐ SPIRÁL ( MA PREM SHAKTI )
Amikor a napfény éri a drágaköves spirált, a helyiség falaira, útjába kerülő bútorokra, emberekre szemmel látható szivárványszín gömböcskéket sugároz, mely telítve van a drágakövek jótékony energiájával.
Mi az a spirál?

Először is ismerkedjünk meg a spirál fogalmával!

A spirál szerkezete és megjelenése gyakori úgy a növényvilágban (pl. a hajnalka vagy a szőlő, a kúszó növények spirális formában kapaszkodnak a kacsokkal ) mint az állatvilágban (pl. a csiga, a kagyló, stb.)

A spirál egy jellegzetes alakzat neve, ami előfordul a természetben, a tudományban és az ember által készített tárgyak világában.
A spirál síkban a csigavonal sémája, egy görbe, míg a térben a csavar vagy tekercs mintázza.

Spirális alakú a spirálködnek nevezett távoli tejútrendszer is!
A természetben igen sok spirális forma létezik, mind a Földön, mind az űrben.
Spirális fizikai alakzatot követ a DNS is.

Folytatás a HIRDETÉS után.....


A spirál utal az élet labirintusára is, hiszen a spirál a valóságban egy spirituális fejlődést jelent, ami előrevetítődik a végső központba való visszatéréskor.
A spirál ugyanabban az időben szimbolizálja és megjeleníti a mozgás mindkét alapvető irányát: a spirituális felszabadulást ( JANG ) és a tudatlanság következtében fellépő megkötöttséget (JIN); a fejlődést és a visszafejlődést; a születést és a halált.

Jelöli a két alapvető erő misztikus együttműködését, amelyek ellentétes irányba nyilvánulnak meg (az egyik JANG a másik JIN irányban) a két pólus körül, amelyek a Világ Tojásának (Makrokozmosz) két felében vannak. A spirál feleleveníti a középső vonalat is a JANG és a JIN között.

Ez a vonal az, amely elválasztja a fekete részt (-) a fehértől (+) a klasszikus JIN-JANG szimbólumban.

Ezen a spirálon keresztül felidéződik egy fokozott pontossággal a titokzatos váltakozó ritmusa azon mozgásnak, amely a JANG és a JIN aspektusok váltakozó kiterjedése.

A drágakövek természetes energiájukkal erősítik a spirál hatását.
Így együtt a drágaköves kristályfüggő a vonzza az Univerzum energiáját, középpontba állítva az életet, az egészséget és az erőt.


A spirális forma előfordul a szél formációi között, beleértve a hurrikánokat és a tornádókat.

Jelen van a levegőben és a lángban, ezeknek az alakzatoknak a neve az örvény vagy dugóhúzó (vortex és whirl).
A levegőben lehulló tárgyak esési pályája is a spirális formát követi, a falevéltől a repülőgépig.

Az emberi testben a szív biolelektromos impulzusainak spirális mintája alapján vernek a szív kamrái spirális pulzáló ritmussal.

A neuron impulzusokból álló agyhullámok is úgy tűnik, spirális görbét követve haladnak a neuronokon és a gerincvelőn át.

Bizonyíték van arra is, hogy a szülés alatt a vajúdási görcsök bioelektromos spirál mozgást mutatnak!Végül az egész látható és nem látható univerzumban mindenhol, a galaxisokban, a fekete lyukak körüli egyre növekvő korongokban, a összetömörülő csillagközi felhőkben és az anyag és az energia sok egyéb formájában fellelhetők a spirálok.

Még az emberi embrió is spirál alakú, amely forma optimális, és nagyban védi a magzatot a külső hatásoktól.
( forrás: Wikipédia )

A spirális forma látszatán túl felidézi a szubtilis energiákat, melyek sokféle különböző formákat hoznak létre és ezek pedig különböző állapotokat generálnak.

A spirál, mely mély és sokrétű szimbolikus jelentésekkel van telítve, megtalálható az összes hagyományos tanításokban, írásokban.

A spirál mély rejtélyességet, nyitottságot, világosságot, dinamizmust és optimizmust fejez ki.
Amikor a spirál egyik végétől elindulunk, végighaladva rajta könnyedén eljutunk a fókuszpontba, mely azt a középpontot szimbolizálja, ahonnan minden ered s ahová mindenki visszatér a végén.A spirál többek között előidézi a centripetális-körkörös mozgás megjelenését, mely azt a törekvést fejezi ki, hogy visszatérjünk a fókuszpontba, vagy az utolsó központba.

A spirál ezt a centripetális mozgást a végtelenségig fenntartja, szimbolizálva azokat a végtelen vonalakat (szálakat), melyek folytonosan összekötik a létezés két szélsőségét (a Teremtőt és a teremtést).

A spirál jelképezi a dicsőséges visszatérést a teremtés középpontjába a fókuszpontba, mely a kiterjedés ellentéte, a felszívódás, a visszatérés a gyökerekhez, ahonnan minden elindult.

Általában a spirál kapcsolatban áll a vulva erotikus szimbólumával, a Hold kozmikus szimbólumával, jelöli a fejlődés ciklikus karakterét, az élet titkos és ismétlődő ritmusait, a lény (ember) látszólagos állandóságát, aki szembesül a mozgás (változás) állandó jellegével.
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:

7 hozzászólás

Egy hűséges olvasójuk [ 2014-12-30 21:36 ]

Kedves Ágnes! Megint idetévedtem a honlapjára és megragadom az alkalmat,hogy sok örömet és boldogságot kívánjak az új esztendőre!A spiráljaim csodálatosan működnek,még a gyenge téli napfénny is megjeleníti ezeket a fénygömböket.Ilyenkor mindig melegség önti el aszívemet és hálával gondolok Önre.Szeretettel kívánok minden jót!K.Károly Szegedről [ 2010-11-15 16:15 ]

saját összeállítású spirált vettem aminek a köveit születési köveimből és a betegségeimre való kövekből állíttattam öszze. Csodálatos a hatása hálás vagyok értte! Köszönöm szépen!V.Erzsi [ 2010-10-07 15:13 ]

Köszönöm szépen hogy figyelembevették az én összeéllításomat,gyönyörű lett és érzem a hatását is pár nap után.Igaz,hogy maximálisan hiszek is benne.Athina [ 2010-08-25 22:44 ]

Köszönöm szépen, valóban gyönyörű, nyugtató és már az első napokban is érezhető a hatésa.Balla Károly Szeged [ 2010-08-10 13:51 ]

Nem hittem volna de valóban nagyszerű,köszönöm!!!Emilia [ 2010-08-06 20:40 ]

Köszönöm szépen,valóban frenetikus a hatása.Nekem most hegyikristály spirálom van és készülök a többi szobába is venni egyet-egyet.Nagyon sokat segített az egészségem helyreállításában!
Szeretettel:EmiliaKara Mártonné Kiskunfélegyháza [ 2010-07-27 15:40 ]

Levélben már írtam de itt is szeretném megosztani a tapasztalatomat.Tavasszal vettem egy spirált,olyan általánosat amin sokféle kő van.Felakasztottam anappali szoba ablakába és amikor odasüt a nap félrehúzom a függönyt.Pár nap után észrevettem hogy Panni kutyusom,öreg kedvencem aki 14 éves,mindig úgy fekszik hogy a hátára érjék ezek a gyönyörű gömböcskék.Figyelni kezdtem ést azt látom hogy Pannikám úgy megy arrébb,ahogy a nap süt és mindig a hátán van ez az energia.
Én sem hinnémha nem tapasztalom hogy a kutyusom aki az utóbbi időben fáradt volt mindig és csak feküdt,most újra kedve van játszani és már reggel kimegy az udvarra,csahol és ugrabugrál.De mintha ismerné az órát percre pontosan elfoglalja helyét a szőnyegen mire a nap odaér az ablakunkba.
Múlt héten én is kipróbáltam és a bal karomat amit alig tudtam már felemelni hosszú ideje,odatartom az energia útjába. Már aznap csitult a fájdalom de azt hittem csak bebeszélem magamnak. Ennek egy hete és minden nap csinálom ezt a kezelést és ma önkéntelenül felnyúltam a szekrény tetejére valamiért.Mikor leengedtem a kezem akkor csodálkoztam el mert nem is éreztem semmi fájdalmat.
Hát ezt akartam megosztani mindenkivel mert én már 67 évesen sehonnan nem vártam hogy elmuljon a fájdalom. Köszönöm szépen!Legmélyebb tisztelettel:Zsófia
HÍREK


Érdekelnek a kristályok,
gyógyító kövek?
Kérd az
INGYENES útmutatónkat!


Só inhalátor"Mini szanatórium",
közvetlenül a gyártótól!

Bővebb információ IDE kattintvaKristályterápia tanfolyam!

Oklevelet adó
intenzív online ( távképzés )
tanfolyam

Bővebb információ
IDE kattintva
OLDALAJÁNLÓ

Ha Ön szeretné tudni

melyek a szerencsekövei,
nézze meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvasson róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhat hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!


Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon