Keresés a honlapon

Custom Search

Kedvenc kövem a MALACHIT

Én választottam a malachitot, vagy a malachit választott engem?

Én választottam a malachitot, vagy a malachit választott engem? Ha a malachit követ választotta, bánjon óvatosan vele! Szánjon időt arra, hogy megismerkedjen a kővel és mélyen ráhangolódjon a malachit által nyújtott ösztönös megérzéseiből származó reakcióira! Amíg meg nem bizonyosodik a malachit jótékony hatásáról, ne érintkezzen korlátlanul ezzel a hatalmas erejű kővel!

A malachit rendkívül hatékonyan kezeli a negatív hozzáállást, ezért ha ezt a követ választotta, valószínűleg nagy szüksége van arra, hogy megtisztuljon valami kellemetlen és romboló hatástól.

Bátorságot kell gyűjtenie egy teljesen új kezdethez!

A malachit hatása alatt sem önmagát, sem másokat nem tud becsapni! Az erős érzelmek felszínre törésével régebbi foszladozó érzelmi szálak is megszakadhatnak!

A malachit ettől függetlenül a mélységes együttérzés köve is. Minden szexuális problémát orvosol, beleértve a gyermekkori traumákat is.Ha tetszik az oldal,
támogasson minket egy lájkkal!Köszönjük!


Miben segít Önnek a malachit?

A malachit figyelmezteti gazdáját a közelgő veszélyre. A legenda szerint a kő ilyenkor darabokra törik.

Vigyáz a pénzügyeire, különösen akkor, ha otthona négy sarkába egy - egy malachit követ helyez. Nagyon erős kő, bánjon vele óvatosan! Minden erőt magához vonz, elnyeli a szennyeződéseket.

Mivel erre a kőre esett a választása, valószínűleg életének valamelyik területén pangást érez.

A malachit segít, hogy képes legyen a változtatásra és haladásra az esetleges kellemetlenségek ellenére is.A malachit megújító és átalakító erejű kő.

A malachit világos – és sötétzöld csíkjai mozgalmas mintákká és képekké állnak össze, ha megfigyeljük és koncentrálunk erre a gyönyörű kőre. Így tárja szemünk elé, hogy miként egészíti ki egymást a fény és az árnyék, s hogyan teszik együtt teljessé és elevenen lüktetővé az életet.

A malachit napvilágra hozza mindazt, amit tudatalattink árnyéklétére kárhoztattunk, ami fejlődésünk útjában áll, gátolva elevenségünket és mozgékonyságunkat.

A malachit üzenete nemritkán álmainkon keresztül érkezik el hozzánk és a kő abban segít, hogy ezeket az álmokat értelmezni tudjuk.

Arra tanít bennünket, hogy fogadjuk el árnyoldalunkat is, ismerjük fel, mekkora értékkel bír személyes fejlődésünk szempontjából és szeretettel hozzuk napvilágra.
Ily módon megújít és átalakít a malachit, sőt mélységes szeretetet ébreszt bennünk az élet és annak sokféle megnyilvánulási formája iránt. Ezáltal magunkat is jobban fogjuk szeretni és érteni, szeretetünk és megértésünk másokra is kiárad.


A malachit elősegíti a két agyfélteke koordinációját.

Aki fejlődésének útján szeretné felismerni és megszüntetni saját gyengeségeit és tudatalatti blokádjait, annak jó szolgálatot tesz a malachit.
Elősegíti a két agyfélteke koordinációját, így kiegyensúlyozott viszonyt teremt az érzelmek, a fantázia, a képzelőerő, illetve az értelem, a megfigyelőképesség és az analitikus gondolkodás között.

A malachit a legmélyebb összeköttetésben áll a természettel, illetve minden természetes folyamattal és növekedéssel. Képessé teszi viselőjét arra, hogy az örök változásban felismerje az általános növekedést.

Az általános növekedést segítő tulajdonsága miatt gyakran viselik gyermekek és várandós asszonyok.

A 16.század óta ismeretesek az alpesi országokban a malachittal kirakott, terhességi éés szülési amulettként használt " vajúdó keresztek".

A malachitpohárból ivott víz a hagyomány szerint képessé tesz az állatok beszédének megértésére.


Figyelem! A malachit érzékeny a savakra, lúgokra, forró fürdőkre, annyira puha, még a levegőben lévő poráramlás is képes elhomályosítani a felületét. Bánjon vele óvatosan!


Malachit és a csillagjegyek

A BIKA és a malachit

Ha a bika csillagjegy szülöttje szeretné a legjobb adottságait előhozni, akkor abban a malachit segíthet leginkább!

Ez a kő erőteljes átalakító hatással rendelkezik és kitartást, határozottságot képvisel, éppen azokat a tulajdonságokat, amelyek a bikát is jellemzik. Emellett ösztönzi a vállalkozói kedvet és a változásokat.
Egyértelműen megmutatja, hogy mi áll a fejlődése útjában, elvágja a már idejétmúlt kötelékeket és megszabadít a már kinőtt viselkedésmintáktól.

Miközben megtanítja, hogy hogyan kell felelősséget vállalni a saját életéért, feloldja gátlásait és haladásra ösztönzi.


SKORPIÓ és a malachit

A Skorpió változásra és megújulásra való, eleve meglevő képességeit tovább erősíti a malachit.

Segít a Skorpió csillagjegy szülöttjének abban, hogy elfogadja saját árnyoldalait is, hogy felismerje és elengedje saját megrögzöttségeit. A malachit érzékenyebbé teszi a Skorpiót a finom, gyengéd energiaformák iránt, és életörömöt ajándékoz neki.A malachit megszabadít a negatív energiáktól

A malachit elvonja a testből a megbetegító energiákat.
oldja az emociónális problémákat, elősegíti a minden gyógyulás javára váló, fenntartások nélkül elfogadó magatartást.

Alkalmazható kólika, mérgezés és gyengénlátás esetén. Régóta használják az asztma kezelésére is.
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


11 hozzászólás

Ágnes [ 2018-01-13 11:17 ]

Köszönöm szépen Gabriellának a kérdést, e-mailben válaszoltam rá.György Gabriella [ 2018-01-13 07:26 ]

Üdvözlöm!
Segítséget szeretnék kérni.
Leírom hogy pontosan mi is történ.
A kolleganőimet elkìsértem tegnap előtt dns karkőtőt csinàltatni mert megkértek. A hölgy akihez jàrok egy nagyon pozitív,jó kisugàrzàsú ember. Én is vele csinàltattam az enyémet.
Tegnap reggel az egyik kolleganőm észre vette hogy kimaradt egy kő a 12ből a másik kolleganőmnek is kimaradt a labradorit és rossz lett a sorrendje a sorrendje a kristàlyoknak. Pár óra múlva "minden ok nélkül" szétbomlott a karkötője az egyikőjüknek. Felhìvtam a hölgyet aki készìtette hogy el is jött még a munkahelyünkre. Amelyik dns karkötőböl csak a labradorit hiànyzott összefűzte újra kipótolva minden gond nélkül. Viszont a màsiknàl jött a probléma annàl amelyik szétbomlott. Hetedik újrafűzésre is egyből bomlott szét a csomó. Mivel nem tudtuk az okot a gazdàja meg szerette volna hordani eszembe jutott hogy talàn valamelyik kristàly tiltakozik mert a dns kristàlyokon kìvül még 10 féle kristàly lett belefűzve. Leírtam egyenként egy papírra a kristàlyok nevét szétraktam lefordìtva azvasztalon és mondam a kolleganőmnek hogycsukja be a szemét és az érzékeire hagyatkozva vàlasszon ki egyet. Kértem közben az angyalokat hogy segítsenek megtalàlni így hogy melyik kristàly okozza hogy nem marad egybe a karkötő. Kihúzta a malachitot! Ekkor még nem tudtam hogy a mit üzen ezzel a malachit. Malhit nélkül újra összefűztük a karkötőt először megint elkezdett szétbomlani de közbe megkértem az angyalokat hogy ha a kolleganőmnek tényleg szüksége van erre a karkötőre akkor segìtsenek hogx egyben maradjon most. És egyben maradt. Nem bomlott szét. A kolleganőm félt megtartani a kivett malachitot nem kérte. Azt gondoltam hogy vége minden rendben de ma reggel ahogy ébredtem az volt az első hogy ràkeresekk hogy miért " tiltakozott" a malachit és rà talàltam erre az oldalra. Olvastam hogy a malachit veszélyre figyelmeztet. Mit tegyek most? Szóljak a kolleganőmnek? Miért történhett ez az egész? Csak üzenni szerett volna a malachit vagy nincs rà szükségeva kollaganőmnek? Tanàcsot szeretnék kérni.
KöszönömÁgnes [ 2017-07-15 08:52 ]

Kedves Péter!

Mivel a malachit porózus kő, az alábbi tisztítási módokat javaslom:

- ametiszten, vagy hematiton való tisztítás
- a Napfény erejével, rövid ideig. Ajánlott a napkelte illetve a napnyugta, az időtartam pedig annyi, ameddig pislantás nélkül a Napba tudunk nézni.
- Újhold idején a Hold erőteljes tisztító hatása
- füstölő vagy gyertya használata
- hangtállal, a hang rezgési frekvenciájával
- ha birtokában van bármilyen tudati energia, pl. Reiki, vagy más hasonló energia, amire beavatást kapott, az ezzel történő tisztítás
- meditációval való tisztítás

Bár a szakkönyvek nem foglalkoznak vele, én mégis fontosnak tartom, hogy bármilyen energiát veszünk igénybe, a követ mindig a kezünkben tartva, illetve egyes esetekben magunk mellé, vagy a tisztító eszköz mellé téve tisztítsuk, kiürítve gondolatainkat, a kő tisztulására koncentrálva. A tisztítás is legyen egy szertartás, így maximálisan élvezhetjük a kövünk segítő erejét.

Figyeljen a kövére és megérti üzenetét!Péter [ 2017-07-15 07:59 ]

Hogyan Kell tisztítani a malachitot?Molnár Ágnes [ 2017-02-28 12:42 ]

Kedves György!

A malachit csak belsőleg mérgező, (tehát ha malachittal csinálunk elixírt, akkor azt csak információ átadással szabad tenni, nem áztathatjuk vízben) nyugodtan meg lehet fogni, szerencsekőként is használható a nyers, csiszolatlan malachit. Ha a karkötőjében tört el a malachit, ennek semmilyen mérgező hatása nincs!
A malachit rendkívül erős kő, ha eltörik vagy elporlad, ezzel figyelmezteti használóját, hogy valamilyen külső veszély fenyegeti. (nem a malachit által okozott mérgezés veszélye!)

Ezért érdemes elgondolkodnia, milyen életterületen található Önnél valamilyen veszélyforrás?

Üdvözlettel: Ágnes
Tóth György [ 2017-02-28 09:55 ]

Üdvözlöm!

Malachit karkötőm egy darabja kettétört és így hordtam pár napig amíg nem vettem észre. Milyen hatásai vannak a mérgezésnek, mik a tünetei? Segítségét előre is köszönöm!Ágnes [ 2015-07-04 20:48 ]

Kedves Martin Mártonné!
Ha nem jó érzése van valamelyik kristállyal kapcsolatban, semmiképpen ne használja! Ha megijedt a hatásától, feltehetőleg nincs még felkészülve arra a változásra, amit a malachit nyújtani tud.Ágnes [ 2015-07-04 20:45 ]

Kedves Jucika!
Ha úgy érzi, elkötelezett a Reiki iránt és feltételek nélkül megbízik benne, akkor valószínűleg bátorítja Önt, hogy ne halogasson tovább!

Lényegesebb tulajdonsága a malachitnak, hogy teljes őszinteségre ösztönöz, elsősorban önmagunkkal szemben. Tegye fel a kérdést Önmagának: elkötelezett -e annyira a Reiki iránt, hogy saját magára és szerettei körében is alkalmazza? Esetleg egy fejfájásra még mindig készleten áll a fájdalomcsillapító?

A Reikiben, akárcsak a kristálygyógyászatban legelső tennivaló, hogy saját magunkat meggyógyítsuk, illetve ne is legyünk betegek. Ez nem csak a fizikai állapotra vonatkozik, hanem legelső sorban a lelkire. Bárkit kezelünk, a saját rezgésünket is továbbítjuk az energiával, így egy Reiki mester fokozatnál már hatványozott a felelősség.

A Legfelsőbb Energiák nem azt érzékelik, amit kifelé mutatunk, hanem ami bennünk van. Amikor életünk minden pillanatába nyugodtan betekintést engedhetünk bárkinek, készen állunk mások gyógyítására illetve főként a gyógyulás megtanítására.

Ha ezek a feltételek adottak, kétsége sem lehet aziránt, hogy a malachit a folytatásra ösztönzi. Ne feledje: az Univerzum összes tudása ott van Önnél, csak azt kell megtanulnia, hogyan hívja elő!Incze Sándorné Jucika [ 2015-07-02 22:49 ]

Megdöbbenve olvastam erről a kőről,mire jó és mit tud...nem rég határoztam el magam,hogy a Reiki Mester fokozatot megszerzem (a Reiki I-II már meg van)...talán még nincs itt az ideje vagy éppen erre a lépésre "ösztökél",hogy ŐT választottam?
Köszönöm!Martin mártonné [ 2015-04-19 20:39 ]

Egy kicsit megijedtem a Malachi kő erősségétől. Gondolom, ha félek tőle nem is szabad megrendelnem?!Árpi [ 2013-02-16 20:49 ]

Egy egyszerűen fantasztikus! Hihetetlen, mennyire igaz!!!!!
HÍREK


Érdekelnek a kristályok,
gyógyító kövek?
Kérd az
INGYENES útmutatónkat!


Só inhalátor"Mini szanatórium",
közvetlenül a gyártótól!

Bővebb információ IDE kattintvaKristályterápia tanfolyam!

Oklevelet adó
intenzív online ( távképzés )
tanfolyam

Bővebb információ
IDE kattintva
OLDALAJÁNLÓ

Ha Ön szeretné tudni

melyek a szerencsekövei,
nézze meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvasson róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhat hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!


Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon