Keresés a honlapon

Egyéni keresés


Ma Prem Shakti kristályfüggő

Ma Prem Shakti kristályfüggő A Ma Prem Shakti kristályfüggő, egy olyan szivárványkristály gömb, mely drágakövekkel kirakott szálra van fűzve.

A kristálygömb hatásán kívül érvényesíti a drágakövek térre és lelki állapotunkra gyakorolt hatását!

A drágakövek a 12 csillagkép és mind az öt elem tulajdonságait magukban foglalják.

A szivárványkristály gömb ablakba akasztva megsokszorozza az energiát, és amikor a napsugár éri, a helységben apró szivárványszínben pompázó energiagömböcskéket közvetít az útjába kerülő tárgyakra.


A szivárványkristály lágyan, de nagyon határozott módon fokozza a térenergiákat azáltal, hogy prizmahatás következtében előcsalja a fehér fényből a benne rejlő spektrum szivárványszíneit.

A kristálygömb azzal a képességgel rendelkezik, hogy felszínre hoz rejtett dolgokat és tehetségeket.

A Tűz, mint fény, és a Föld, mint kristály elemek kombinációja harmonikus, és ez közvetlenül érzékelhetővé válik a térben, tapasztalható az öntudatlan jóérzés keletkezésénél.


*DRÁGAKŐ SPIRÁL

Szeretet, lelki béke, boldogság spirál

MA PREM SHAKTI Drágakő spirálDRÁGAKÖVES SPIRÁL AZ ÖN OTTHONÁBA!

Használjon Ön is Ma Prem Shakti energiaspirált otthonában!

A Ma Prem Shakti energiaspirál meditációban programozott, az Ön igényeinek megfelelően kiválasztott, kb 220 - 250 db nagy szemű drágakőből készül. ( a kövek darabszáma azok nagyságától függ, figyelembe véve a kristályfüggő spirális formájának megtartását. )

A drágakőspirál a végén üvegkristály gömbbel energiát adó, lelki harmonizáló hatást nyújt abban a helységben, ahol alkalmazza.

Használja a drágakőspirált függőként az ablakába vagy üvegezett ajtajára akasztva!

Amikor a spirált éri a nap fénye, ( pl ablakban ) a gyönyörű apró energiagömböcskék láthatóvá válnak a falakon, bútorokon, az egész helyiségben.

Az Ön szükségletei szerint gondosan összeválogatott drágakövekből készült spirál alkalmas arra, hogy a problémái háttérében meghúzódó lelki okok, belső feszültségek feloldódjanak és ezáltal a testi - lelki állapota egyensúlyba kerüljön.
Hogyan használja a drágaköves spirált?

A drágakőspirált annak a helységnek az ablakába kell akasztani, ahová odasüt a nap abban az időszakban, amikor Ön otthon van.

Ilyenkor a drágakövek szemmel látható gyönyörű szivárványszín energia gömböcskéket sugároznak a térbe, tárgyakra, emberekre.

Üljön vagy álljon úgy, hogy az energiagömbök érjék a testét.
Koncentráljon legalább 5 percig Önmagára, lélegzetére, szívének dobogására és érezze mennyire feltöltődik ettől a hatalmas energiától.

Néhány nap alatt jelentős változást érhet el ezzel a módszerrel fizikai és lelki egészségében egyaránt.ENERGIÁT ADÓ, LELKI HARMONIZÁLÓ DRÁGAKŐ SPIRÁL

ENERGIÁT ADÓ, LELKI HARMONIZÁLÓ DRÁGAKŐ SPIRÁL ( MA PREM SHAKTI )
Amikor a napfény éri a drágaköves spirált, a helyiség falaira, útjába kerülő bútorokra, emberekre szemmel látható szivárványszín gömböcskéket sugároz, mely telítve van a drágakövek jótékony energiájával.
Mi az a spirál?

Először is ismerkedjünk meg a spirál fogalmával!

A spirál szerkezete és megjelenése gyakori úgy a növényvilágban (pl. a hajnalka vagy a szőlő, a kúszó növények spirális formában kapaszkodnak a kacsokkal ) mint az állatvilágban (pl. a csiga, a kagyló, stb.)

A spirál egy jellegzetes alakzat neve, ami előfordul a természetben, a tudományban és az ember által készített tárgyak világában.
A spirál síkban a csigavonal sémája, egy görbe, míg a térben a csavar vagy tekercs mintázza.

Spirális alakú a spirálködnek nevezett távoli tejútrendszer is!
A természetben igen sok spirális forma létezik, mind a Földön, mind az űrben.
Spirális fizikai alakzatot követ a DNS is.

Folytatás a HIRDETÉS után.....


A spirál utal az élet labirintusára is, hiszen a spirál a valóságban egy spirituális fejlődést jelent, ami előrevetítődik a végső központba való visszatéréskor.
A spirál ugyanabban az időben szimbolizálja és megjeleníti a mozgás mindkét alapvető irányát: a spirituális felszabadulást ( JANG ) és a tudatlanság következtében fellépő megkötöttséget (JIN); a fejlődést és a visszafejlődést; a születést és a halált.

Jelöli a két alapvető erő misztikus együttműködését, amelyek ellentétes irányba nyilvánulnak meg (az egyik JANG a másik JIN irányban) a két pólus körül, amelyek a Világ Tojásának (Makrokozmosz) két felében vannak. A spirál feleleveníti a középső vonalat is a JANG és a JIN között.

Ez a vonal az, amely elválasztja a fekete részt (-) a fehértől (+) a klasszikus JIN-JANG szimbólumban.

Ezen a spirálon keresztül felidéződik egy fokozott pontossággal a titokzatos váltakozó ritmusa azon mozgásnak, amely a JANG és a JIN aspektusok váltakozó kiterjedése.

A drágakövek természetes energiájukkal erősítik a spirál hatását.
Így együtt a drágaköves kristályfüggő a vonzza az Univerzum energiáját, középpontba állítva az életet, az egészséget és az erőt.


A spirális forma előfordul a szél formációi között, beleértve a hurrikánokat és a tornádókat.

Jelen van a levegőben és a lángban, ezeknek az alakzatoknak a neve az örvény vagy dugóhúzó (vortex és whirl).
A levegőben lehulló tárgyak esési pályája is a spirális formát követi, a falevéltől a repülőgépig.

Az emberi testben a szív biolelektromos impulzusainak spirális mintája alapján vernek a szív kamrái spirális pulzáló ritmussal.

A neuron impulzusokból álló agyhullámok is úgy tűnik, spirális görbét követve haladnak a neuronokon és a gerincvelőn át.

Bizonyíték van arra is, hogy a szülés alatt a vajúdási görcsök bioelektromos spirál mozgást mutatnak!Végül az egész látható és nem látható univerzumban mindenhol, a galaxisokban, a fekete lyukak körüli egyre növekvő korongokban, a összetömörülő csillagközi felhőkben és az anyag és az energia sok egyéb formájában fellelhetők a spirálok.

Még az emberi embrió is spirál alakú, amely forma optimális, és nagyban védi a magzatot a külső hatásoktól.
( forrás: Wikipédia )

A spirális forma látszatán túl felidézi a szubtilis energiákat, melyek sokféle különböző formákat hoznak létre és ezek pedig különböző állapotokat generálnak.

A spirál, mely mély és sokrétű szimbolikus jelentésekkel van telítve, megtalálható az összes hagyományos tanításokban, írásokban.

A spirál mély rejtélyességet, nyitottságot, világosságot, dinamizmust és optimizmust fejez ki.
Amikor a spirál egyik végétől elindulunk, végighaladva rajta könnyedén eljutunk a fókuszpontba, mely azt a középpontot szimbolizálja, ahonnan minden ered s ahová mindenki visszatér a végén.A spirál többek között előidézi a centripetális-körkörös mozgás megjelenését, mely azt a törekvést fejezi ki, hogy visszatérjünk a fókuszpontba, vagy az utolsó központba.

A spirál ezt a centripetális mozgást a végtelenségig fenntartja, szimbolizálva azokat a végtelen vonalakat (szálakat), melyek folytonosan összekötik a létezés két szélsőségét (a Teremtőt és a teremtést).

A spirál jelképezi a dicsőséges visszatérést a teremtés középpontjába a fókuszpontba, mely a kiterjedés ellentéte, a felszívódás, a visszatérés a gyökerekhez, ahonnan minden elindult.

Általában a spirál kapcsolatban áll a vulva erotikus szimbólumával, a Hold kozmikus szimbólumával, jelöli a fejlődés ciklikus karakterét, az élet titkos és ismétlődő ritmusait, a lény (ember) látszólagos állandóságát, aki szembesül a mozgás (változás) állandó jellegével.HÍREK


Önismeret, önfejlesztés.

Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
gyógyító kövek?
Kérd az
INGYENES útmutatónkat!


Só inhalátor"Mini szanatórium",
közvetlenül a gyártótól!

Bővebb információ IDE kattintvaKristályterápia tanfolyam!

Oklevelet adó
intenzív online ( távképzés )
tanfolyam

Bővebb információ
IDE kattintva
OLDALAJÁNLÓ

Ha Ön szeretné tudni

melyek a szerencsekövei,
nézze meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvasson róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhat hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!


Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon