Keresés a honlapon
Kristály energia

Bőség vonzása

Kristály energia - bőség vonzása A bőséget, anyagi gazdagságot és a pénz vonzását segítő kristályok az általuk kibocsátott rezgéssel a tudat legmélyebb szintjén hatnak.

Felszínre hozzák azokat a rejtett tudati tartalmakat is, amelyek nagyon sok társunknál meggátolják a pénz áramlását, a bőség és a jólét érzését.

Akinek a pénzzel, anyagi jóléttel vagy általában a bőséggel, az emberi kapcsolatokkal és az élet örömeivel vannak gondjai, az nagy valószínűséggel a bőség és a jólét érzését nélkülözi.

Hiányt szenved, szükséget érez azon javak iránt, amelyek születésünknél fogva - ahhoz, hogy küldetésünket maradéktalanul teljesíteni tudjuk - mellénk van rendelve.

Az alábbiakban két kérdést és a hozzátartozó válaszok lehetőségét találod.

Mindkét kérdéscsoportban csak egy választ érdemes bejelölni, mivel egy csoportba tartozó válaszok ugyanazt a tanácsot kapják.Te hogyan gondolkodsz a pénzről?

Válaszd ki a megfelelőt! Csak annyi van, amennyi szükséges
Marad egy kicsi a szükségesen felül is
Nagyon be kell osztanom
Beosztással is kevésEgy kicsit jobb a helyzet?

Válaszd ki a megfelelőt! Mindig éppen elegendő pénzem van
Nincsenek anyagi gondjaim
Bőségesen van, szerencsés ember vagyokHa szeretnéd a kristályok segítségét igénybe venni a bőség, anyagi gazdagság és egyéb életterületeiden, ide kattintva bővebb tájékoztatót találsz arról hogyan programozd a kristályokat ahhoz, hogy segítsenek céljaid elérésében, vágyaid megvalósításában!Hogyan segítenek a kristályok?

Minden létezőnek - élőnek és élettelennek - megvan a maga energiarezgése. Így nekünk embereknek is, és a köveknek, kristályoknak is.

Rövid idézet Kuthumitól, aki elsősorban a kvarckristályokról tanít ( Michelle Ellof közvetítésében / 2003. 06.12.)

„ A kvarckristály, ami a mesterkristályok egyike, képes 4620 ciklusnyi rezgésre egyetlen másodperc alatt.

Ez valószínűleg nem sokat mond számotokra, de ez a rezgési tartomány sosem mérhető ember alkotta eszközökkel. Mindez azt jelenti, hogy mikor kimondottan egy kvarckristállyal dolgoztok, legalább 2000 ciklus/másodperccel emelitek a saját energiavibrációtokat.

Az emberiség nagy része másodpercenkénti 200 és 400 ciklus közötti tartományban vibrál. Azok, akik követik fényösvényüket, magasabb szinten vibrálnak, egészen fel a másodpercenként 900 ciklusig.

Képzelhetitek, akkor mennyire felerősíti egy kvarckristály az energiamezőtöket.

Ezt megint csak nem tudjátok mérni, de minél jobban megnyitjátok a tudatotokat ennek az energiának, ennek a tudatosságnak és minél többet dolgoztok vele, annál hamarabb kezditek tapasztalni az előnyöket, amiket ez az entitás nyújtani tud számotokra…… „

Eddig szól az idézet.

Ha nem vagy elégedett, többre vágysz, nyitott vagy az új dolgokra és nem elégszel meg azzal, ami most jelen van az életedben, akkor érdemes mélyebben is foglalkozni a kristályokkal, mert hasznos segítőink az életünk minden területén.

A kristályok segítségéről, programozhatóságáról nagyon sokat lehetne írni.

Ha komolyabban érdekel, és maximálisan ki szeretnéd használni a kristályok hatását és segítségét a bőség vonzásával kapcsolatban is, olvass a Kristály programozásról új oldalunkon:IDE KATTINTVA


Folytatás a hirdetés után
Mi a bőségkristály?

Saját valódi személyiséged (a Nap, a Hold állása születésed idején és az Ascendensed), a szülőktől "ellesett" életszemlélet és viselkedésminták együttesen hatással vannak rád, és kialakították a pénzzel kapcsolatos igényeidet.

Ez az oka annak, hogy vannak egyes emberek, akik jól kezelik és ügyesen szerzik meg a pénzt, és vannak akik hatalmas erőfeszítéseket tesznek, mégsem sikerül.

Valószínűleg hihetetlenül hangzik, de ezek az erőfeszítések hiábavalók. Lehet pillanatnyi sikerélmény, de a tartós siker nem ezen múlik!

Minden energia! A szegénység és a gazdagság is egyaránt rezgő, pulzáló energiahalmaz. Az érzéseinknek ugyanígy megvan a maga energiája.

Az elégedetlenségnek, félelemnek, rettegésnek a rezgésszinten kibocsátott energiája távol tartja a bőség áramlását, de még a jól megalapozott befektetéseket is negatívan befolyásolja.

Ha hiszel az élet bőségében, ennek energiája megsokszorozza energia vibrációnkat, ami szinte törvényszerűen magához vonzza minden szinten a szellemi, lelki és anyagi bőség – mint energia -felénk áramlását.

Hiszem, ha látom - vagy - Látom, ha hiszem!

Ugyanazok a szavak, úgy tűnik, csak a sorrend más. Mégis különböző, és hatalmas energia rejtőzik mindkét érzésben.

A természetben nagyon sok kristály rezgése képes abba a rezgés - tartományba emelni az energiaszintünket, amely megegyezik, vagy hasonló a bőség rezgésével.

A legintenzívebb hatást bőség - kristályoddal akkor érheted el, ha a kristályt magad programozod magadnak!

Kristályterápiák tanfolyamunk harmadik moduljában részletesen tanulhatsz a kristályprogramozásról életed minden fontos területére. ( egészség, boldogság, anyagi jólét, munka, társkapcsolat, stb ) A programozott kristályok hűséges társaink, segítenek minket céljaink elérésében, vágyaink megvalósításában.

Bővebb információt találsz IDE kattintva
Néhány jól programozható kristály

Ha valakinek a pénzzel, anyagi jóléttel vagy általában a bőséggel, az emberi kapcsolatokkal és az élet örömeivel vannak gondjai, akkor szeretettel ajánlom ezt a "Bőségvonzó" összeállítást, amelyet hatásosan tud önmagának programozni. A lista nem teljes, számtalan más kő közül válogathatunk a tanfolyamon tanultak alapján.Az ajánlott zafír, rubin, smaragd és hópehely obszidián kövek a gazdagság, bőség és jólét vonzására, a gyönyörű üreges kvarckristály „kívánságkristály” pedig a kívánságok beteljesülésében van segítségünkre.


Zafír:

A zafír vonzza a gazdagságot és az anyagi javakat, valamint bizonyos elvontabb „ajándékokat” is, mint például a váratlanul érkező, bőkezű adományt, a jó tanácsokat és az információt.

A zafír vonzza a pénzt csalogató energiákat, erősíti a kreativitást és pozitív gondolatokra ösztönöz.
A zafír segítségével felszínre kerülnek azok az éppen aktuális feladatok, amelyekre összpontosítva képessé válunk az anyagi jólét útján elindulni.

Őseink szemében a zafír különösen nagy varázserővel rendelkezett, mivel minden vállalkozást megerősít.


Rubin

Az energikus rubin erőt ad a sikerhez és a dinamikus irányításhoz, fejleszti a vezetői készségeket. A rubin bevonzza az életünkbe a jólétet és a társadalmi rangot és nem engedi, hogy bárki átvegye az irányítást tulajdonosának személyisége fölött.

A rubin lelkesedéssel és magabiztossággal tölt el, bevilágítja a sikerhez vezető utat.


Smaragd

Évezredek óta használják a smaragdot a lelki és anyagi bőség bevonzására.

A smaragd különösen akkor van segítségünkre, amikor lelki erőre van szükség ahhoz, hogy túljussunk egy nehéz időszakon.

Segít, hogy számba vegyük kívánságainkat és ránk találjanak a jó dolgok, és élvezzük őket teljes valójukban.

A smaragd csodálatos hatása megkönnyíti a megértést, fokozza a bölcsességet és anyagi javakat hoz tulajdonosának.

Ez a kő türelmet ad a problémák megoldásához és megalapozza a biztonságérzetet. Segít megszabadulnunk félelmeinktől, így kedélyünk is derültebbé válik a használatával.


Hópehely obszidián

A hópehely obszidián földünk izzó belsejéből származik, lávaként került napvilágra. Lehűlése és megszilárdulása után lassú átalakulási folyamaton ment keresztül.

Segít minket az átalakulásban, gondolataink, érzelmeink "bőség - tudat" formálásában.

Utat nyit önnön mélységeinkbe, szembesít annak határtalan erőivel és innen kiinduló változási folyamatokat gerjeszt.Üreges kvarckristály - Kívánság kristály

A kívánság kristály egy speciális tudati energiával programozható gyönyörű, természetes üreges kvarckristály. A programozással harmonizál a többi bőségvonzó kővel, azoknak hatását megsokszorozva.

Mint minden ebben az Univerzumban, a kristályok is rendelkeznek a szerkezetükben tárolt információkkal. Ezeket az információkat évezredek, évszázadok, évtizedek formálták, mint ahogy a kavicsok formáját és színét is lassan alakította az idő olyanná, amilyennek most látjuk.

A kristályokban azonban nem csak a régmúlt időszak információi tárolódnak, hanem a tegnap, a ma és ennek a pillanatnak az információját is magával viszi!

Megfelelő tisztítással és információ átadással ezért be tudjuk hangolni a köveket, hogy a megfelelő rezgésszintre emelt kívánságok beteljesüljenek!

Ez így túl egyszerűnek tűnik, de rendszerint az egyszerű dolgok a legnagyszerűbbek!

A kívánság kövek használatával ( nemcsak a felsoroltakkal ) mindig minden kívánság teljesül, mégpedig az Univerzumra jellemző lehető legjobban letisztított formában!

Éppen ezért nagyon fontos, hogy kívánságunkat alaposan átgondoljuk, nagyon pontosan és félreérthetetlenül megfogalmazzuk, majd ezt a letisztított kívánságot programozzuk be a kristályainknak!Hívd segítségül az angyalokat!

Hívd segítségül az Angyalokat

Vannak kristályok, amelyek - egyéb hatásaikon kívül - Angyalokkal való kapcsolattartást erősítik és a velük való kommunikációt segítik.

Az Angyali energiákkal kapcsolatban lévő kristályok felerősítik a jeleket és azokat a segítő energiákat, amelyeket az angyalok küldenek.

Képesek megnövelni az angyali energiákat, nagyszerűen alkalmazhatók az angyalokkal való kapcsolattartásra és különösen könnyen összehangolódnak az angyali világokkal.

Természetesen itt is az a leghatékonyabb, ha magad programozod a kristályaidat! A te energiáidat kell magába táplálnia, a te kéréseid, vágyaid rezgését kell, hogy megkapja!

Miután sikeresen felveszed a kapcsolatot bármelyik angyallal, bármiben kérheted a segítségét (egészség, siker, szerelem, bőség, stb)

Az Angyali energiákra programozható kristályokkal szintén megismerkedhetsz Kristályprogramozás tanfolyamunkon!

A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom!
Jelentkezz most Kristályprogramozás online tanfolyamunkra!

Most jelentkezem!Itt küldhetsz üzenetet

Ha üzenetet szeretnél küldeni, vagy kérdésed van, kérlek ide írj!
Az oldalon sem az üzeneted, sem az e-mail címed nem jelenik meg.

Neved, amin megszólíthatlak
e-mail címed
Ide írd az üzeneted, kérdésedMég nincs szöveg...
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:

4 hozzászólás

Klaudia [ 2017-01-08 10:30 ]

Kedves Ágnes!
A Jó Isten áldjon meg Téged azért, amit a tanfolyamoddal adtál nekem! Hihetetlenül jó dolgok történnek velem, amióta megtanultam a programozást.
Szeretettel kívánom, hogy még nagyon sok embernek át tudd adni azt a tudást, amit nekem adtál! Ismerőseim kérdezik: hogyan csinálod? Én nem tudom nekik elmondani úgy mint te, ezért közülük már hárman jelentkeztek azóta a tanfolyamodra :-)

Szeretettel ölellek! KlaudiaMartin Mártonné [ 2016-03-08 10:37 ]

Mindig is tudtam, hogy a jó Isten és az angyalok fogják minden bajban a kezemet, de amióta a kövek, kristályok szerelmese lettem azóta a fentiek segítenek, úgy lelkileg, mint testileg, egészségesebb vagyok, a kövek, krisrtályok elixírjeit fogyasztom és rengeteg pozitív tapasztalatot gyüjtöttemAmióta a kövek, kristályok szerelmese lettem, sokkal kiegyensúlyozottabb, egészségesebb vagyok. Fogyasztom a meghatározó ásványok elixírjeit és azt tapasztalom, hogy gyógyszerek nélkül egészségesebb vagyok mint annakelőtte. Olyan kellemetlen nyavalyákból "kecmeregtem" ki amit egyetlen "pirula" sem tudott megoldani Mindezt mondom 81 évesen. Még szellemileg is jobban érzem magamat. És mindez pár "kavicskák" pár forint befektetéssel szerezték meg nekem. Egyszer kell megvenni nem kopnak az örökkévalóságig teszik a jótékony hatásukat. Köszönöm a türelmüket: Martinné... Ágnes...Egy Boldog Ember [ 2015-08-20 19:11 ]

Hálásan köszönök mindent! :-)SIKERÜLT!P.Árpádné [ 2015-08-19 17:06 ]

Hihetetlennek tartottam,hogy működik,de többször tapasztaltam az angyalok jelenlétét (balesetnél az életemet mentették meg és még mást is mondhatnék!) Ezért vettem egy Angyali energiák csomagot.Már másnap olyan dolgok történtek amit a csodák közé sorolok.Köszönöm!
Amik történnek velem már egy hete,arra ösztönöz,hogy jelentkezem a programozás tanfolyamra is :) Hálás vagyok!
HÍREK


Érdekelnek a kristályok,
gyógyító kövek?
Kérd az
INGYENES útmutatónkat!


Só inhalátor"Mini szanatórium",
közvetlenül a gyártótól!

Bővebb információ IDE kattintvaKristályterápia tanfolyam!

Oklevelet adó
intenzív online ( távképzés )
tanfolyam

Bővebb információ
IDE kattintva
OLDALAJÁNLÓ

Ha Ön szeretné tudni

melyek a szerencsekövei,
nézze meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvasson róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhat hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!


Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon