Keresés a honlapon
Alternatív Terápia Képzések

Kristály - képzés ( online, távoktatás )


A képen egy gyönyörű achát geódát látsz

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent, hogy ki is használd erejüket!

A kristályokkal történő foglalatosság folytán nagyon hamar rájövünk arra, hogy a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése.

Szerezd meg azt a tapasztalatot, amivel lépésről – lépésre megtanulhatod, hogyan használhatod a gyógyuláshoz és boldoguláshoz a kristályok és gyógyító kövek energiáját!

A Kristály terápiák tanfolyamon nem csak az elméletet tanulod, hanem végig fogjuk a kezed, és gyakorlati útmutatást adva végigvezetünk a teljes megértésig.

Számtalan képzés van, ami csak a száraz tananyagról szól.

Megvásárolod, megkapod, de a felmerülő kérdéseiddel végül egyedül maradsz. Ha mégis felteheted valakinek őket, akkor pedig napokat kell várnod a személytelenül megírt válaszokra.

Itt soha nem maradsz segítség nélkül, bármikor fordulhatsz hozzánk e-mailben, ahol felteheted a kérdéseidet, és néhány órán belül válaszolunk is rájuk!

Ha nem szeretnéd ismertetőmet tovább olvasni, új webfelületünkön Ide kattintva "Kristályterápia" tanfolyamunk három különböző moduljáról olvashatsz, és azonnal kérheted INGYENESEN letölthető kristály útmutatónkat is!Kötetlen tanulási lehetőség!

A tananyagot kötetlenül, bárhonnan, bármikor és nem utolsó sorban bármennyi ideig eléred, zárt oldalainkon örökös belépéssel rendelkezel, és akár ki is nyomtathatod az anyagot.

Nem leszel sem időhöz, sem helyhez kötve, nem kell másokkal lépést tartanod, a saját tempódban haladhatsz a tananyag elsajátításával és a gyakorlatba való átültetésével.

Ráadásul a tanfolyamon való részvételedet OKLEVÉLLEL ismerjük el!Kis lépésekben haladunk!

A tananyaggal kis lépésekben haladunk, így munka, gyerekek, vagy akár iskola mellett is kiválóan tudsz vele haladni, még akkor is, ha csak napi fél órád van erre.

A tananyag érthető, emberi nyelven íródott, hogy neked a lehető legegyszerűbb utat biztosítsuk a megértés felé.
Neked is ez jár a fejedben, igaz?

- Nem tudod, hogyan kezdj neki, mik az első lépések? Hogyan kezdj neki a kristályokkal való gyógyulásnak, gyógyításnak?

- Meddig tart, míg odáig jutsz, hogy a kristályokat beállítsd önmagad szolgálatában, hogy azok segítsenek céljaid elérésében, vágyaid megvalósításában?
- Félsz, mert nincs, aki fogja a kezed… Nincs, aki megmutatná lépésről lépésre, hogyan csináld?
- Nem vagy benne biztos, hogy elboldogulsz majd a kristályokkal…

Tanácstalan vagy, mit és hogyan kellene használnod?

Tudjuk, hogy rengeteg a bizonytalan tényező és a kérdés a kezdetekkor, ami megakadályozhatja azt, hogy komolyabban foglalkozz a kristályokkal.DE ne aggódj, itt vagyunk,

hogy segítsünk neked!


Miért tanulj tőlünk?

Ez nem egy hagyományos tanfolyam!

Nem vagyok orvos, sem különleges képességekkel nem rendelkezem.

Én is ugyanonnan indultam a kristályokkal való ismerkedésben, ahonnan most te is.
2002-ben egyetlen hegyikristálya volt az akkor 8 éves kislányomnak, amikor ketten együtt elkezdtük felfedezni a csodát! Volt egy nagy adag hitünk és bennünk a kíváncsiság:
Mi van, ha mégis működik?........ Működött!

Azóta - a mai napig is - folyamatosan tanulom én is a kristályok, gyógyító kövek működését, alkalmazásuknak kifogyhatatlan lehetőségeit.

Legkisebb lányom is felnőtt azóta. Bár élethivatása a lovakkal kapcsolatos, de a kristályok energiáját a lovaknál is alkalmazza.

Most minden vágyam az, hogy a szaktudásommal hozzájárulhassak mások sikereihez is!

Hiszek abban, hogy a kristálygyógyítás itthon is teret tud hódítani, hiszek abban, hogy a kristályokkal való foglalatossággal – Kristály Asztrológia és a Kristály programozás révén - sokkal nagyobb szabadságot és anyagi biztonságot tud teremteni magának bárki, aki a tudásával szeretne önmagán, családján és másokon segíteni.

Azt szeretném, hogy akik tőlem tanulnak, akik általam akarnak fejlődni, azoknak pozitív élményben legyen részük, és megtapasztalják a kristályokban rejlő határtalan lehetőségeket.

Ezért kelek fel, és dolgozom nap mint nap, ezért képezem magamat folyamatosan, hogy a célt szolgálva megosszam veled tapasztalataimat és megszerzett tudásomat.

A tananyag mellé pedig egy másik rendkívül fontos dolgot is adok:

FIGYELMET


A kristály mentes az emberi érzelmektől, előítéletektől, mindig készen áll teljesíteni a beprogramozott feladatokat.

Körülöttünk vannak, rendelkezésünkre állnak, hogy szolgáljanak, tanítsanak minket. Képesek befolyásolni és irányítani az álmainkat, testünket megszabadítani a negatív információktól, egyaránt gyógyítani a lelket és a testet, fejleszteni az intuíciós, telepátiás képességeinket.

Neked is adott a lehetőség, hogy a kristályenergia ismeretével és ennek segítségével gyógyulj, elérd álmaidat, céljaid megvalósuljanak!

A fenti célok megvalósítására létrehoztunk egy minden igényt kielégítő új webfelületet, ahol többek között számtalan ajándékkal, kuponos kedvezményekkel is szolgálunk azoknak, akik szeretnék tudásukat kiegészíteni az általunk kínált lehetőséggel.Ide kattintva tanfolyamunk három különböző moduljáról olvashatsz!

Kérd azonnal INGYENES útmutatónkat is!Tanfolyam díja

A Kristályterápia tanfolyam tehát 3 modulból áll, a tanfolyam díja 36.990 Ft.

Lehetőséged van a részletfizetésre, ebben az esetben egyszerre annyi tananyagot kapsz meg, amennyit előfizettél. A részletfizetés az alábbiak szerint alakul:

I.modul: Kristálygyógyítás Ára: 14.990 Ft

II.modul: Kristály Asztrológia Ára: 14.990 Ft

III.modul: Kristályprogramozás Ára: 14.990 Ft

Ha bármelyikről még nincs információd kérlek, a címére kattintva tájékozódj róla!

Minden modul 8 – 8 tananyagból áll, összesen tehát 24 tananyagot fogsz kapni a teljes tanfolyam alatt.

Tehát ha a tanfolyam díját egy összegben fizeted be, akkor 7.980 Ft kedvezményt kapsz a teljes díjból, így csak 36.990 Ft – ot kell fizetned, ráadásul BÓNUSZ ajándékokat is kapsz a tanfolyam mellé!
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:

48 hozzászólás

Molnár Ágnes [ 2018-03-03 09:56 ]

Köszönjük a hozzászólást, Ildikónak e-mailben válaszoltam.ALBERTNÉ FARKAS ILDIKO [ 2018-03-03 09:13 ]

Jó napot kívánok!
Örülök, a szerencsének, hogy megtaláltam Önöket és online-n is tanulhatok a kristályokról.
Hobbiként kezdtem foglalkozni, az ásvány ékszer készítésével,van egy webáruházam is, amit nagy lelkesedéssel ápolok.
Minden érdekel ami a Kristályokkal kapcsolatos, első körben szeretném elvégezni az I. modult, aztán sorban a többit is:)

Üdvözlettel / Best regards


Albertné F. Ildikó E.V.

Tel: +36-30-976-2814
Fax.: +36-96-364-721
ildiko@kodekor.com
www.kodekor-design.hu

Molnár Ágnes [ 2018-02-02 14:44 ]

Több kérdésre válaszolva írom:

Az alábbi hozzászólások egy része évekkel ezelőtt íródott, amikor még a tanfolyam anyagát hetente kétszer e-mailben küldtük ki tanulóinknak.

Volt akinek ez a módszer túl gyors volt, de olyan tanulónk is volt, akinek így túl lassan haladtunk.

2017 januárjában felújítottuk a tanfolyamot, így ma már mindenki a saját zárt oldalain éri el a tanfolyam összes anyagát. Így mindenki a maga ütemében haladhat, a zárt oldalaihoz való hozzáférés örökös, és velünk is folyamatosan tudja tartani a kapcsolatot, amikor erre igénye van.

Pataki Zsuzsa [ 2017-12-20 21:14 ]

Hihetetlen sok segítséget kaptam, soha, sehol nem tapasztaltam ennyi törődést, mint nálatok. Hálás vagyok mindenért és biztos, hogy az elsők között jelentkezem, ha új tanfolyamot indítotok. Szeretettel kívánok további sikereket!
ZsuzsaÁgnes [ 2017-11-15 09:05 ]

Köszönöm Erika kérdését!

Jelentkezési lehetőség a linkekre, vagy a képre kattintva lehetséges, illetve a www.kristalygyogyitas.hu oldalonSági Erika [ 2017-11-15 08:33 ]

Van-e mod online kepzesre?Ha igen,hogy tudmek jelemtkezni ra? KoszonomK.Elemér [ 2017-11-12 19:56 ]

Meg vagyok elégedve a tanfolyam mindhárom moduljának anyagával, nem vártam, hogy ennyire bőséges és mindenre kiterjedő. KÖszönöm azt a sok plusz információt, ami nem tartozott ugyan a tananyaghoz, de levélben feltett kérdéseimre kaptam. Ezen a tanfolyamon nem csak igérik, de valóban "fogják a kezed" és úgy vezetnek lépésről lépésre. Köszönök mindent!Bogdán Lilla [ 2017-07-19 21:39 ]

Hálás vagyok a tanfolyamon tanultakért! Láthatóan szeretettel összeállított anyag és nagyon sok segítséget kapunk minden alkalommal amikor kérdezünk. Ráadásul még a tanfolyam elvégzése után sem hagytatok magamra, számtalan e-mail kérdésemre szeretetteljes válaszokat kapok minden alkalommal. Soha senki másnál nem szereztem még ilyen kedvező tapasztalatot. Szívesen ajánlom a tanfolyamot mindenkinek, aki szereti a köveket!

A legmélyebb elismeréssel és hálával:
Bogdán LillaMolnár Ágnes [ 2017-06-22 21:10 ]

Elisabetának e-mailben válaszoltamElisabeta Redai [ 2017-06-22 17:37 ]

Kedves Kristaly Terapia

Elöször is szeretnek informaciot kerni.
Van önnöknel ingyenes oktatas ONLINE a szamitogepen keresztul. Es menyibe kerul a 1 modul Kristalygyogyitas ara ha csak ezt valasztanak. Varom az informaciot. Udvözletel Elisabeta Redai SvedorszagbolBogdán Klára [ 2017-03-26 09:06 ]

Kedves Ágnes!

Most fejeztem be a tanfolyamot, hálásan köszönök mindent, amit nyújtottál nekünk! Én mint kezdő ebben a világban, külön köszönöm azt a sok energiát, amivel végig a "kezemet fogtad" és vezettél végig. A tanultakat már az elejétől sorban kipróbáltam és működött, de ami a programozásban volt, az valami hihetetlen csoda! Köszönöm, hogy pontról pontra bíztattál, hogy csináljam amit tanulok, mert hihetetlen módon elkezdett minden programozásom működni! Tegnap a kristálygömbbel kapcsolatos tanultakat is kipróbáltam egy barát társaságban, kivétel nélkül mindenki el volt hűlve. Azt is megkaptam, hogy boszorkány lettem, és ez számomra a legnagyobb siker. Köszönöm! KláraEdina Lakatos [ 2017-03-24 22:09 ]

Kedves Ágnes!!
Köszönöm a három tanfolyamot nagyon sok hasznos dolgot tanultam, sajnálom, hogy vége!! Alkalmazni fogom!!
Üdvözli:Lakatos EdinaÁgnes [ 2017-03-20 18:43 ]

Köszönöm szépen Krisztának az érdeklődést!
Ez az információ itt valóban hiányzik, így máris pótolom.Kriszta [ 2017-03-20 18:25 ]

Kedves Ágnes!Mennyibe kerül a tanfolyam?Köszönöm!Mikus Istvánné [ 2017-03-18 12:18 ]

Kedves Ágnes!Hálásan köszönöm az l.Modul anyagát.Sokat tanultam belőle,és már alkalmazom is.Várom a II. III.Modul anyagát.Szép napot kivánok!Radnai Lászlóné [ 2017-02-24 23:42 ]

Drága Ágnes!
Mint tudod, sajnos csak elméletben tudtam követni a tanfolyamot, így a gyakorlati alkalmazásról még semmilyen tapasztalatom sincs.Ez annyira rendkívüli és csodálatos, hogy el sem merem hinni. Olyan, mint egy tündér mese.Már nagyon izgatottan várom, hogy a gyakorlatban is megtapasztaljam.Ezért erről inkább akkor írok majd, ha lesznek tapasztalataim.De azt el kell hogy mondjam, nagyon örülök, hogy részt vettem rajta.Köszönöm, hogy fáradtságot nem kímélve válaszolgattál a leveleimre.
Kívánok további munkádhoz sok sikert és jó egészséget. Az okleveleket elküldheted bármikor, otthon megvárnak engem, de március 9-én már otthon leszek.Kovács Adél [ 2017-02-21 21:30 ]

Drága Ágnes!
Két hónapja fejeztem be a 3.modult is, nagyon sokszor kértem a tanácsodat közben. Mostmár bevallom, nem mindig csináltam meg amit tanácsoltál, de már tudom, hogy ezért sok időt vesztegettem.Mindig írtad, hogy ha csinálom, akkor működik! Múlt héten elővettem újra a 3.modult és módszeresen elkezdtem csinálni. IGAZAD VOLT!!!! 2nap alatt megvalósult amit kértem. Újra programoztam, másik követ, ez is SIKERÜLT!!! Most úgy érzem, bármit meg tudok valósítani! IMÁDOM A KÖVEIMET!

Üzenem mindenkinek, CSINÁLJÁTOK! CSINÁLJÁTOK! ahogy tanuljátok, mert működik!!!!Császárné Németh Lilla [ 2017-01-18 07:28 ]

Kedves Ágnes!
Én nagyon meg vagyok elégedve a tanfolyammal. Jól, szeretettel összeállitott, érdekes, könnyen érthető az anyaga, nagyon szerettem, kár, hogy nincs még több része. Sikerélményeim is vannak mar. Köszönöm szépen!

Császárné LillaJámbor Csilla [ 2017-01-11 16:52 ]

Kedves Ágnes! Köszönöm szépen a III.modulban tanultakat.Itt kaptam választ arra, miért azok a kristályok a kedvenceim amik kijöttek személyes kristálynak.Sok kristályom van,nagyon szeretem őket és a kedvencein lettek a személyes kristályaim.
Köszönök mindent:CsillaNuralin Angéla [ 2016-12-01 14:52 ]

Kedves Ágnes!
Megkaptam a III modul oklevelét nagyon szépen köszönőm ,és hálás vagyok mindazért Önnek amit megtanított.

Tisztelettel:Nuralin Angéla.

a II modulra is fogok jelentkezni ,majd írok.
Barnáné Nyevrenka Erzsébet [ 2016-11-28 12:44 ]

Több éve foglalkoztat a kristályok hatásai,gyüjtöm,használom,természetesen csak proramozás nélkül,most rátaláltam az oldalra amit hálásan köszönök.Csodás lehetőség villant be ezzel!!T-el:Erzsébet.Csire Erzsike [ 2016-10-30 20:52 ]

Köszönöm mindazt amit kaptam Tőled 3 hónapon keresztül! Azon kívül amit a kristályokkal kapcsolatban megtanultam, magam is folyamatosan változtam.A kristályoknak köszönhető, vagy azoknak a leveleknek amit küldtél? Nem tudom,de nem is keresem rá a választ. Azt mondják, három hónap alatt kicserélődtem :) Köszönöm!Mné [ 2016-10-19 16:06 ]

Kedves Ágnes!

Köszönöm az eddigi anyagokat!

Nagyon értékes és érdekes tudnivalók vannak bennük.
Alig várom a folytatásokat!

További sok sikert kívánok a munkátokhoz!

Üdvözlettel: Mné P.M.Jónásné Peatel Panni [ 2016-10-12 19:48 ]

Beszámolómat két részletben küldöm, mivel túl hosszúra sikerült és az oldal nem enged ilyen hosszú szöveget :-)

Fogadjátok szeretettel az alábbi két hozzászólást és tanuljatok a példámból mindannyian, akik akár csak egy hangyányit is érdeklődtök a kristályok után!

Jónásné Peatel Panni [ 2016-10-12 19:45 ]

Kedves Ágnes és Kedves Mindenki!

Immár több, mint egy éve végeztem el a Kristálygyógyító mindhárom modulját. Egy évvel ezelőtt már beszámoltam az azonnali tapasztalataimról, azóta eltelt egy éveben azonban sok minden történt velem. Szeretnék beszámolni róla és Ágnes kérésére nyilvánosan is megteszem.

Szorgalmas tanuló voltam, pontról pontra mindent végigcsináltam a tanfolyam egész ideje alatt. Már az elején sikereket könyvelhettem el.

A kristály programozás azonban minden várakozásomat felül múlta.
Kiraktam a kristály mandalámat, benne az általam ( a javasolt szertartással végezve ) kiválogatott kövekkel.

Akkoriban volt egy munkahelyem, amiben "kötelességből és a megélhetés miatt" dolgoztam, bruttó olyan összegért, aminek a nettója csak ötszámjegyű :-)

Mellette volt egy hobbim, amit szívesen és lelkesen végeztem, de ez nem lehetett a munkám, nem vettek fel,mert "nem volt róla iskolám". (csak tehetségem hozzá )

Kiraktam a mandalámat és a köveket a tanult módon arra programoztam, hogy olyan álláslehetőséget kapjak amit szeretek csinálni és tisztességesen megélek belőle a családommal.

A programozást követő 2 nap (kettő!! ) múlva a metrón mellettem beszélgetett két nő egy csábító lehetőségről. Megmarkoltam a zsebemben a programozott kövek közül egyet és figyeltem az érzéseimet. A fülemben ez csengett: "Kérdezz, kérdezz, kérdezz!" Na de mit? A két nő láthatóan leszálláshoz készült, mire gyorsan megkérdeztem, hol van ez a lehetőség?
Az idősebb mondott egy közeli címet és azt is mondta még, hogy kizárólag személyesen lehet jelentkezni, először önéletrajz sem kell.....

A kövemet szorongatva újra megszólalt bennem a hang: "Azonnal menj!"....Mivel éppen munkába igyekeztem, így nem azonnal mentem, de a hang nem hagyott nyugodni, így 9 órakor hivatalos ügyekre hivatkozva egy órára elkéredzkedtem a munkahelyemről és mentem.

Csodák csodája (ma már tudom, hogy nincsenek csodák ) az a hölgy fogadott, akitől a metrón érdeklődtem. Már vártam - ezzel fogadott. Elmondta, hogy nem szokott munkahelyi dolgokról idegenek előtt beszélni, de a metrón nem tudja mi történt, de a közelemben ellenállhatatlan vágyat
érzett, hogy ismerősével úgy beszélgessen, hogy én is halljam....

Beszélgettünk a "hobbimról" és minden másról.... fél óra sem telt el, megkaptam az ajánlatát: kezdőként olyan fizetést, amennyit összesen eddig a férjemmel együtt sem vittünk haza. Beiskoláznak és amikor meglesz a végzettségem is, az összeg majdnem dupláját kapom...

Most itt tartunk: A mandalámon a köveimet tavaly augusztus közepén programoztam. Egy hét múlva új állásom volt, amit imádok. Tavaly szeptemberben beiskoláztak, idén júniusban végeztem, már papírom van arról, ami Isten adta tehetségem :-) Július 1 - től hivatalosan is megemelték a fizetésem :-)

Jónásné Peatel Panni [ 2016-10-12 19:44 ]

" Isten adta tehetség" : Mint említettem, volt egy hobbim, amit szerettem csinálni. A Kristály _ Asztrológia tanfolyamon megtudtam, hogy ez a tevékenység azért a szívem csücske, mert ez az életfeladatom, erre születtem, miközben homlokegyenest más pályán tevékenykedtem addig. Nem csoda, hogy nem éreztem jól magam benne....

Sokat írhatnék még, de egyenlőre ennyi elég.

Üzenem minden olvasónak, hogy vegyék komolyan a tanultakat, csinálják akkor is a feladatokat, ha nem igazán hisznek benne, és elkezdenek történni a csodák!

Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!Molnár Ágnes [ 2016-10-05 19:18 ]

Kedves Tünde!

Köszönöm szépen érdeklődésedet!
Mivel a tanfolyam online működik, a tananyagot hetente kétszer küldöm Pdf fájlban, e-mailbe csatolva. Személyes részvételt nem igényel. Az I. modul után kiküldök egy tesztet, aminek várom a kitöltését. Ez nem vizsga, csak azért szükséges, hogy az esetleg nem értett, vagy félreértett részeket személyenként külön - külön pontosítani tudjam, hiszen itt a saját vagy mások egészsége a cél.

A másik két modulnál erre sincs szükség, hiszen mindenkinek a maga életében bekövetkező pozitív változások mutatják, hogy jól csinálja, vagy gyakoroljon még :-)

A tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet a végén természetesen postai úton küldjük, a világ bármely pontjára.

Ha további kérdéseid vannak, szívesen válaszolok.


Jó egészséget és minden jót kívánok!


ÁgnesGiczey Tünde [ 2016-10-05 08:13 ]

Kedves Ágnes!
Külföldön, Norvégiában élek. A tananyagot ide is ki tudjátok küldeni?
Üdvözlettel.
Giczey TündeMolnár Ágnes [ 2016-08-30 19:11 ]

Kedves Szilvi!

Köszönöm szépen az érdeklődést!
Amennyiben mindhárom tanfolyamot szeretnéd elvégezni, természetesen nem egyszerre kezdjük.

Két lehetőség van: Folyamatosan, amikor az elsőnek vége van, követi a következő, így a három modul összesen három hónapig tart. ( heti két alkalommal küldöm a soron következő anyagot )
Ennek fizetésére szintén két lehetőség van: Ha egyszerre fizeted be a három modult, akkor a 37.500 Ft helyett csak 30.000 Ft a fizetendő díj. Másik lehetőség, hogy modulonként, havonta fizetsz, így 12.500 Ft / modul.

Másik lehetőség a tanfolyam elvégzésére, hogy a saját magad ütemében, két modul között hosszabb szünetet tartva végzed el.

Szívesen ajánlom az első verziót, mivel - bár különböző területek - valamilyen szinten kapcsolódnak egymáshoz a különböző modulok, így a megszerzett tudást a feledés esélye nélkül a következő modulban tovább erősítjük. Így annyira ráérezhetünk a kristályok által kibocsátott rezgésre, hogy azok valóban segítenek minket céljaink elérésében, vágyaink megvalósításában, miközben testi, lelki és szellemi szinten gyógyulhatunk is.


Ha további kérdés merül fel, szívesen válaszolok.


Üdvözlettel: ÁgnesDemeter Szilvia [ 2016-08-29 22:56 ]

Szép napot

Érdeklődnék,ha mindhárom a tanfolyam érdekelne,akkor,nem kell egyszerre elkezdeni ugye?

üdv.SzilviMolnár Ágnes [ 2016-08-25 20:25 ]

Köszönöm szépen a hozzászólásokat, mindenkinek válaszoltam e-mailben.
Kedves Ágnes! [ 2016-08-25 14:44 ]

Nagyon régóta érdekelnek a kristályok és már egy ideje tervezem, hogy keresek oktatást. Ma bukkantam az oldalukra és a képzésre. Örülök, hogy online is elvégézhető, de az volna a kérdésem, mielőtt még jelentkeznék, hogy kapok e közben segítséget, ha esetleg kérdésem van, elakadok, vagy valami ne teljesen világos a számomra ...
Előre is köszönöm a választ.
AnikóKissné Ilona [ 2016-07-01 20:59 ]

Nagyon sokat kaptam a tanfolyamokon, hálásan köszönök mindent.Azok a fantasztikus, szívhez szóló levelek amelyeket minden alkalommal kaptunk egy -egy napi anyagnál, olyanok voltak,amik hiányozni fognak most,hogy vége a tanfolyamnak. Kérlek Ágnes,készíts újabb tanfolyamokat,azt a sok ismeretet ami benned van,oszd meg velünk! Várom a hírt,mikor kezdessz újabb modult.

Szeretettel ölellek:IcusSz.Rita [ 2016-06-08 19:20 ]

Kedves Ágnes! Nagyon szépen köszönöm azt a sok ismeret anyagot amit a 3modulon keresztül kapatam. Ezt a tudást hasznosítani is fogom, a hozzám fordulóknak segítségnyújtás céljából. Ismételni tudom, köszönöm!Andreas Kuthy Barcelonabol [ 2016-01-08 20:17 ]

Agnes halas vagyok mindenert! A 2.modul rendkivul izgalmas,alig varom mindig a kovetkezo reszt :) Most jelentkeztem a 3-ra is. Koszonom koszonom koszonom!K.Andrea [ 2015-10-30 21:25 ]

Hálás vagyok Neked mindenért! Köszönöm! :)
Karoline Bormann [ 2015-09-25 20:40 ]

Koszonom! *****Erzsike [ 2015-09-05 08:34 ]

Köszönöm szépen, rendkívüli módon meg vagyok elégedve mindhárom modullal! Számomra is hihetetlen, de sok változást hozott az életemben ez a tanfolyam! Köszönöm szépen, hálás vagyok érte!

Üzenem a jelentkezőknek,és aki csak gondolkodik rajta, hogy érdemes mind a hármat elvégezni, ha az életetek jobbra fordulását várjátok, nem bánjátok meg!P. Zsolt [ 2015-08-31 21:29 ]

Köszönöm, nagyon tetszett! Ha lesz még valamilyen képzés tuti jelentkezek kérek értesítést! ZsoltKristóf Helga [ 2015-08-30 22:54 ]

Csatlakozom az előttem szólókhoz!Rendkívüli módon meg vagyok elégedve ezzel a képzéssel.
Az ár-érték arány több,mint jó!Nagyon sokat kaptunk mindhárom tanfolyamon.
Engem elsősorban a programozás érdekelt,de annyira tetszett,hogy utána elvégeztem az első modult is és tegnap kaptam meg a második modulból a 6-at.Nagyon-nagyon meg vagyok elégedve!!!!
Köszönöm szépen!P. Ágoston [ 2015-08-13 13:41 ]

Hálás vagyok a megszerzett ismeretekért, köszönöm szépen! Mindenkinek szívesen ajánlom!Cs. Kiss Nándor (Svájcból) [ 2015-08-12 08:43 ]

Ide is írom, tudja meg mindenki :-)
Rengeteget adtál nekem, köszönöm szépen! Az ismereteket én is alkalmazom már és sikeresen. Küldtem hozzád négy új jelentkezőt, nem csak az ajándék reményében (bár az sem mellékes), hanem mert nagyon szeretném, ha ezt a tudást mindenki a magáévá tenné! Természetesen én is folytatom a 2 és a 3 modullal, izgalmasan hangzik már a cím is :-) KÖSZÖNÖM!Kiss Károly [ 2015-08-04 05:57 ]

Köszönöm szépen a lehetőséget, jól hasznosítható és bőséges tananyagot kaptunk mindhárom modulban. Garantálom, hogy működik amit tanultunk! A kellemes események szinte azonnal beindultak :-)Molnár Ágnes [ 2015-07-27 09:06 ]

Köszönöm mindenkinek a hozzászóását, nekik e-mailben válaszoltam.Kiss Mària [ 2015-07-27 08:50 ]

Kedves Àgnes!
Szeretnèm, ha elküldenè IBAN szàmàt ,
utalni szeretnèm a tanfolyam dìjàt ,
jelenleg Ausztriàban vagyok .
Üdvözlettel : Kiss MàriaJónásné Paetel Panni [ 2015-07-25 08:20 ]

Kedves Ágnes!
Ma a 3.modul 3. napi anyagát kaptam meg, régóta készülök, hogy elismerésemet fejezzem ki! Eddig mindent kipróbáltam amiről tanulok és valóban minden működik ahogyan írtad, de ilyen átütő sikerre legmerészebb álmaimban sem gondoltam. az utóbbi napokban igazán beindultak a dolgok, de a 3/2.nap anyaga amit szerdán kaptam, a mai napra frenetikus, átütő és csodálatos hatást kezd kifejteni. Szinte megijedek, mi lesz a továbbiakban? Tudok - e ennyi jót elviselni? A KÖSZÖNÖM szó kevés és nem kifejezés azért ami történik velem :-)

Szeretettel ölellek! Jónásné Paetel PanniKispál Anett [ 2015-05-27 10:07 ]

Kifelejtettem, hogy a második modul is lenyűgöző és rendkívül jól tudom hasznosítani! Persze jelentkeztem a harmadikra is,alig várom már :)Kispál Anett [ 2015-05-27 10:05 ]

Köszönöm szépen a tanfolyamon nagyon sok új és könnyen használható információt kaptam. Ráadásul alig 2 héttel a első modul elvégzése után már lehetőségem is van a munkára, júliusig telve van a határidőnaplóm :)
HÍREK


Érdekelnek a kristályok,
gyógyító kövek?
Kérd az
INGYENES útmutatónkat!


Só inhalátor"Mini szanatórium",
közvetlenül a gyártótól!

Bővebb információ IDE kattintvaKristályterápia tanfolyam!

Oklevelet adó
intenzív online ( távképzés )
tanfolyam

Bővebb információ
IDE kattintva
OLDALAJÁNLÓ

Ha Ön szeretné tudni

melyek a szerencsekövei,
nézze meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvasson róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhat hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!


Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon