Keresés a honlapon
Olvasóink hozzászólása

pikolino

....Nem vagyok kövér, még a súlyom is elfogadható (kb +4 kiló) a magasságomhoz,de sajnos az alkatommal van baj.
A hasammal nem tudtam mit kezdeni, aránytalanul nagyobb mint ami jó lenne. Az orvos azt mondta el kell fogadnom hogy ilyen az alkatom.
Természetgyógyásznál voltam, aki méregtelenítést javasolt. Szerinte a májam raktározza a méreganyagot,nem tud kiürülni, ezért van megnagyobbodva.
A neera kúrát csinálom most 2 hete és a derékbőségem 11 cm-t csökkent. Újabban az epémmel sincs gond, előtte sokszor kínozott, ráadásul 4 kgot is fogytam.
A természetgyógyász szerint ezt a kúrát érdemes tavasszal és ősszel megcsinálni míg egy dobozzal tart belőle.....
Nagyon jó ez az weblap, szeretem böngészni, itt olvastam először a neeráról.Varga E-né Páty

...Esküszöm a Neera szirup csodálatos hatására.Most 3.éve hogy minden tavasszal csinálok egy 10 napos kúrát. A tavaszi fáradtságot azórta nem ismerem, a télen felszedett néhány kilótól is megszabadulok. Mire itt az idő,már alig várom hogy elkezdhessem.... Köszönöm, hogy megismertetett vele!


T.Zs. Szilvásvárad

....Fantasztikus, milyen jó hatású az Indus sófürdő, én erre esküszöm! Szabályosan érzem, hogy egy fürdés után mennyi méreganyag távozik. Napokig sokkal jobb a közérzetem!....N.Nóra Budapest
Köszönöm, hogy lehetőségem volt feliratkozni a tanfolyamra! Ritka manapság hogy valaki ennyire szívvel lélekkel adjon valamit! Nem engedheti meg magának mindenki hogy részt vegyen a több 100ezer ft-os tanfolyamokon, ha csak magának akarja alkalmazni a tudását.....

Péter Mosonból
Köszönöm a lehetőséget! Ajánlom mindenkinek a kristály programozás tanfolyamot, nekem megváltozott az életem és kedvező irányba :-)

Annonym
Nem gondoltam,hogy átvehetem karácsony előtt a megrendelt csomagot de sikerült! Köszönöm a gyorsaságot, a termékekkel is meg vagyok elégedve!
Bordás Pálné
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Kellemes Ünnepeket kívánok és köszönöm a csomagban küldött ajándékot! Beteszem a fa alá!


Enikő Boldogkőváralja
Régi olvasójuk és vásárlójuk vagyok. Szerencsés Boldog sikerekben gazdag új évet kívánok!


Zsombor Komárom
Köszönöm a szép termékeket és a részletes tájékoztatást!
Külön köszönöm a telefonhívást is!


Pertinger Rózsa Balmazújváros

A drágaköves kristályfüggő csodálatosan szép. Köszönöm a lehetőséget, hogy megismerkedhettem vele a tanfolyamon!Hármat vásároltam három különböző ember volt a megajándékozott és mind a három ember élete megváltozott amióta használják. Az egyik egyszerre kettő munkalehetőség ajánlatot kapott pedig eddig hosszú ideig semmi, a másik ember szinte egyik napról a másikra olyan társat talált akiről mindíg álmodott a harmadik pedig hirtelen és váratlanul elnyert egy ösztöndíjat Angliába.
Nekem a tanfolyam elvégzése óta megvan a függőm és mivel teljes mértékben hiszek is benne, nem csodlkozom az én életem jobbra fordulásán sem.
Köszönöm!


H.Pné
Olvasom az előző bejegyzést és én is megirom a tapasztalatomat. Vettem egy lótuszvirágot pedig eddig nem foglalkoztam a feng shuival,de itt sok jót olvastam róla. Elkeseredett voltam mert a gyermekem rossz társaságba keveredett egy éve és sok problémánk volt.
Most egy hónapja - egy héttel azután hogy a születésnapjára ajándékoztam a lótuszvirágot - elémállt és azt mondta szeretné mégis folytatni a tanulást mert rájött hogy ezek a barátok nincsenek rá jó hatással. Két hete újra iskolába jár (gimnázium 2.év) és ma azt mondta, kitűnő tanuló akar lenni év végére.
Köszönöm!Itt megírhatja véleményét, ami hamarosan felkerül az oldalra

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


HÍREK


Önismeret, önfejlesztés.

Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
gyógyító kövek?
Kérd az
INGYENES útmutatónkat!


Kristályterápia tanfolyam!

Oklevelet adó
intenzív online ( távképzés )
tanfolyam

Bővebb információ
IDE kattintva
OLDALAJÁNLÓ

Ha Ön szeretné tudni

melyek a szerencsekövei,
nézze meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvasson róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhat hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!


Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon